EWN50plus

Välkommen till EWN 50plus- nätverket för hårt arbetande kvinnliga chefer i sin bästa ålder. EWN 50 plus står för Executive Woman 50plus och vi är dedikerade till att stötta och inspirera kvinnor över 50 år inom chefskapet.

Har du kännt dig underskattad eller kanske till och med bortglömd som äldre kvinnlig chef? Tänk om du kunde träffa likasinnade kvinnor som förstår din unika position och erfarenhet? Då har du kommit rätt.

Vi på EWN 50 plus vill bjuda in just dig till vårt exklusiva nätverk.

Vi erbjuder stimulernde nätverksträffar där vi utforskar ämnen som är speciellt relevanta för kvinnor i ledande befattningar, särskilt när vi blir äldre.

Vill du diskutera karriärutmaningar, ledarskapstrender eller kanske hur duhittar rätt balans mellan arbete och privatliv? Eller IT och teknikens värld? Hos oss kan du göra det och mycket mer.

Vad som gör EWN 50 plus unikt är att medelmmarna själva bestämmer vilket ämne som ska behandlas vid varje träff. Vi tror på att erbjuda en plattform där du kan få ut det mesta av dina erfarenheter och samtidigt lära dig av andra likasinnade kvinnor i chefsbefattningar.

Genom att dela berättelser, idéer och kunskap kommer du garanterat att lämna våra träffar med nyfikenhet och inspiration.

Men EWN 50plus handlar inte bara om nätverksträffar. Vi erbjuder medlemskapets förmåner och resurser som kan hjälpa dig att fortsätta växa och utvecklas osm chefskinnan du är. Från exklusiv tillgång till expertföreläsningar och workshops till att ansluta till vårt exklusiva onlineforum där du kan dela erfarenheter och ställa frågor till experter på området- vi har allt du behöver för att lyckas och känna stöd.

Så varför inte ta steget och bli medlem i EWN50plus. Jag Kristina Höghielm var anlitad som nätverksledare av Stockholms Handelskammare, att leda deras nätverksträffar för kvinnliga chefer. Då betydligt yngre. Nu en 50 plussare startar om EWN för oss äldre.

Anslut dig till oss idag på https//hratonce.com/bli-medlem. Du kan där boka din första nätverksträff för endasst 250 kronor för att bidra till vår första träff.

Den 19 januari – när du bokat din plats får du i bekräftelsen länken till mötet som hålls digitalt.

Du är mycket välkommen att direkt bli medlem i nätverket. Du betalar 2000 per år för medlemskapet.

Jag ser fram mot att välkomna dig till vårt nätverk där alla får varandra att inspireras, utvecklas och växa som person.

Med vänliga hälsningar

Kristina Höghielm

Verifierad av MonsterInsights