Därför är det viktigt med hälsa i företagskulturen

De flesta sjukdomar uppstår av stress.

Det bör finnas i företagets DNA . Det borde finnas utanför den offentliga vården alternativ att tillgå där företaget är anslutet.

Därför så viktigt att företaget förmånsbelägger alternativ medicin.

Vi vet att läkare inte får andas ordet alternativ medicin och än mindre ens föreslå det som ett komplement till vanlig föreskriven medicin. De kan nämligen bli av med sin läkarlegitimation. En läkare som föreslår ett par dagars fasta som ett alternativ, kan alltså bli av med sin legitimation.

Jag har lärt mig mycket inom hälsa och hur systemet fungerar i Sverige. Sjukvårdssystemet alltså. Ibland chockad och ibland väldigt förvånad. Tankar om demokrati kommer över mig.

2020  hamnade vi alla mer eller mindre under restriktioner av olika slag då Covid19 bröt ut. Vi skulle vaccinera oss för att undgå smittan. Så förstod jag det i alla fall Men efteråt visade det sig att de som även tog 5 sprutor drabbats ånyo av covid. Många blev och är så sjuka av vaccinet att de inte kan ha en vanlig vardag som de hade innan.

Inte vaccin mitt under en pandemi

Folkhälsomyndigheten övertygade oss att vaccinet inte hade allvarliga biverkningar och vi skulla komma undan lättare och framförallt inte bli smittade. Men alla skulle i princip ut och röra på sig för att samhället skulle uppnå flockimmuniteten. Så tolkades budskapet av många. Var det för att rädda sjukvården som inte var förberett för en kommande pandemi som så många forskare varnat för i decennier eller vad handlade det om egentligen? Sjukhusen kunde inte ta emot alla sjuka. Åldringsvården hade inga medel vare sig att skydda personal eller patienter.

Vi tolkar budskap olika

Vi tolkade alla budskapen olika. Det blev krig mellan de som tog vaccinet och de som inte tog. Hörde om en familj där hustrun hotade med skilsmässa om maken inte vaccinerade sig. Han vaccinerade sig och blev allvarligt sjuk kort därefter.

Min bas är i Frankrike och där var det hårda restriktioner. Jag förstod för första gången hur det måste vara under en occupation av en fiende. Eftersom man inte fick göra någonting utan ett vaccinpass gick jag till slut och tog en spruta som skulle komma att bli min tredje. Varje promenad jag tog kom en snut och kontrollerade mina papper, var jag bodde och vilken tid jag lämnat hemmet.

Stackars Fransmän som levde med nazisterna i 5 år!

Företagen bör erbjuda förmånsbaserad alternativ medicin

Ett företag behöver inte leta så långt bort för att hitta  alternativ .

En utmärkt gåva till anställda  är en flaska som när vatten hälls i vattenflaskan ,strukturerar vattnet så ohälsosamma partiklar som alltid finns i dricksvattnet försvinner. Flaska.se. Företaget kan få sin egen logga förstås.

Frekvensterapi skulle många må bra av. Testa!

Att prova frekvensterapi kan vara  ett utmärkt sät att rena  organ, parasiter och blod. Det finns olika maskiner. Jag gick till Angelica Rothoff i Ystad, en mycket kunnig person som dessutom ger frekvensterapi på distans.

Tänk att du har elektriska fält i kroppen, sätt på musik och ta in den känslan du får av musiken. Det sker via frekvenser som träffar dina olika elektriska fält.

Precis så fungerar frekvensterapi. Jag skickade en bit av en nagel som hon sedan la in i maskinen och som sedan läste av .

Under 30 dagar behandlades jag via en Frekvensmaskin och det var en berg-och dalbana kan jag säga. En dag hade jag svårt att gå ur sängen. Jag checkade med Angelica och hon sa att det inte var så konstigt så mycket blockeringar jag hade i organen,

Detta gjorde jag i augusti i år. Nu  är jag så mycket piggare och dessutom en mer positiv attityd till allting.

Trots alla som motarbetar läkare just nu som vill ta till alternativa metoder i kombination med läkemedel behöver företagen ta in som en förmån för anställda att ge tillgång till alternativa medicinska metoder.

Det skulle säkert  till exempel få de med ständig huvudvärk eller med sömnbesvär till exempel att gå till en zonterapeut, eller en akupunktör. Eller få frekvensmedicin, Att ge de anställda möjligheten att få lära sig meditera en annan utmärkt alternativ metod. Holistiska metoder kallas det även. Att meditation påverkar hjärnan positivt och är avstressande kan inte någon bevisa motsatsen,

Nästan alla sjukdomar uppkommer av stress. Om företagen lade in alternativa medicinska behandlingar som en förmån  skulle sjukskrivningarna minska och företagens vinster öka.

Hälsningar

Kristina Höghielm

VD HRatOnce

Strategic Intervention Coach

 

Verifierad av MonsterInsights