Vi erbjuder:
Bli partner eller återförsäljare av techlösningen Skillspot
Skillspot Pilot -förändringshantering.Skillspot Pilot (Realtid) är den dynamiska integrationen av vårt mjukvarulager med kundens befintliga datakällor, processer och system
Skillspot™ Snapshot är startpunkten för att initiera Human Capital Risk and Potential Analysis-metoden
Vi erbjuder kompetensutveckling med våra utvalda experter
Vill du föreläsa , utbilda och leda i workshop? Klicka på "bli föreläsare"

Om oss

Vinn kriget om talangerna. Synkronisera företagets strategier med HRstrategierna. Attrahera, kompetensutveckla och få talanger att stanna. Kompetensinventering.

Visualisering av resultaten Inga mer cv:n att läsa. Inga returbrev behövs till sökanden.

Täpp igen kompetensluckorna, utveckla medarbetare med våra utbildare.

Medarbetare gör sin egen kompetensutvecklingsplan.

Flexibel anmälan till seminarier och workshops
Interaktiva sessioner Anslut, nätverka och engagera
Live online gruppdiskussioner och workshops

Anslut från vilken enhet som helst och från var som helst.

100 % digitalt forum. Vid förhinder lyssna till inspelningarna.

Deltagarna kan ställa frågor när som helst genom hela sessionen. *

* = Kräver installation av mjukvara på datorn.

Gå med likasinnade i små diskussionsgrupper eller med hela team för att dyka djupare in i ämnet.

Föreläsare

   Föreläser inom:

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare och podcaster

Boka Tony

Tony är en digital marknadsförare och arbetar med och är expert på med content marketing. Han driver  podcasten “Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund” där han i varje avsnitt intervjuar experter, ledare eller andra marknadsförare.

   Föreläser inom:

Maria Lindén

Föreläsare, utbildare & high performance coach

 

WORKSHOPLEDARE / UTBILDARE / FÖRELÄSARE /

Boka Maria

Maria Lindén är föreläsare, författare & high performance coach och utsedd till en av landets mest spännande förmågor.

Hon utbildar & tränar ledare & entreprenörer i effektivitet och stresshantering samt konsten att uppleva en djupare motivation och mening.

Maria driver också Mentorprogrammet #HighPerformance #WorkLifeBalance för kvinnliga ledare och har med sina 15 års erfarenhet inom ledarskap och kommunikation, skrivit och lanserat boken ”Livsledarskap – framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar”

 

   Föreläser inom:

Per Holknekt

Varumärkesexpert, entreprenör och konsult

url=”https://hratonce.com/support/kontakt/” ]

Vill du veta hur du skapar och använder ditt varumärke? Vill du veta mer om hur företaget skapar och hanterar varumärkesstrategier, Marknad- och sälj strategier?

Då ska du boka Per Holknekts masterclass den 13 november. Mellan kl 0900 och 1200 kommer du att få det bästa ur hans verktygslåda. Exklusiv Masterclass

Per Holknekt har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. Missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han har utsetts till Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets inspiratör mm. Hans historia om hur varumärket Odd Molly blev ett lyckokast kommer du att få ta del av i hans Masterclass. Hans kunskaper kan du omsätta i ditt eget företag.

 

 

   Föreläser inom:

Lena Lid Falkman

Ekonomie doktor och forskare på Handelshögskolan i Stockholm

DISTANSLEDARSKAPEXPERTEN

Ekon Dr Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm med ledarskap, organisation och kommunikation som specialitet. De senaste tio åren har hon forskat kring hur digitaliseringen påverkar hur vi arbetar, samarbetar och leder. Lena skrev den första boken på svenska om hur videomöten kan förändra hur vi arbetar, och hur man får gehör för dem i sin organisation: Virtuella Möten – Effektiv gränslös kommunikation (Liber 2014). Lena har lett ett av Sveriges största projekt om aktivitetsbaserade arbetsplatser, Framtidens Kontor, och forskar nu om hur arbetsplatser och arbetssätt kan gynna innovation i projektet Plats för Innovation. Hon har forskat om hur social media påverkar relationer mellan chefer och medarbetare.

Boka Lena

 

 

   Föreläser inom:

Patrik Wincent digital stresshan-tering

 

Patrik Wincent specialiserad inom digital stresshantering och de beteendemässiga problemen inom den digitala arbetsmiljön

Patrik Wincent erbjuder
Anpassad föreläsning för företag. Föreläsningen ger tydlig information om vad skärmissbruk och internetmissbruk är. Hur man kan jobba med det på ett förebyggande sätt på företag. Vi går igenom definitionen av skärmmisbruk, hur vi identifierar problematiken och hur vi bör agera på arbetsplatser för att minska den digitala stressen och öka produktiviteten. En informationsrik timme som brukar beskrivas som en ögonöppnare med en hel del tips för att förbättra det digitala klimatet för högre produktivitet och lägre sjukskrivningar

 

   Föreläser inom:

Karin Berggren Organisationsdesigner

Managementkonsult

 

Karin Berggren har varit ledningskonsult sedan 1988 och har spelat en nyckelroll
i hantering av stora förändrings- och förbättringsprogram för globala företag och
organisationer.

Karin Berggren äger och driver Managment molecule dynamics och är en mycket anlitad konsult inom förändringshantering. Hon jobbar utifrån hennes koncept 4s som skapar nya team anpassade efter nutidens ständiga förändringar.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Föreläser inom:

Per Håkansson

Managing Editor Inside Blockchain

Boka Per

Är företaget i en digital transformation? Då rekommenderar vi att boka Per Håkansson som är en efterfrågad föreläsare, och facilitator. Han finns bl a på TED.

Bor i Kalifornien, Mexico och Chile. Tidigare drev han och utvecklade produkter för välkända Silicon Valley-teknikföretag. Idag hjälper han organisationer över hela världen att förstå och anta ny teknik genom samtal, workshops och rådgivning.

   Föreläser inom:

Marie Segelström hälsocoach

Hälsocoach, Yogainstruktör

Boka Marie

Marie älskar att interagera med andra människor. Intentionen är att sprida glädje och välmående till både grupper och individer. Hennes övertygelse är att vi själva vet vad som får oss att må bra och att alla är unika.
Som talare lär Marie er skapa goda vanor. Hon berättar vad som händer neurologiskt i
hjärnan när man har skaffat sig en sund livsstil och hur ni kan höja er energinivå och ert välmående genom medvetna val. Hennes passion är att utbilda och förkovra sig i den
senaste forskningen och att förmedla den på ett lättfattligt sätt så att man kan använda sig
av kunskapen i verkligheten.

 

   Föreläser inom:

Magdalena Berger

Författare, föreläsare , utbildare

Hej Jag är Magdalena Berger akademiskt utbildad och är expert inom området psykisk ohälsa. Min erfarenhet sträcker sig till mitt arbete som specialpedagog i skolan och psykiatrin, samt som rekryterare och HR-konsult. Jag är en uppskattad styrelseledamot  bland annat i Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa ,NSPH.

En kort historia

När jag själv fick diagnosen bipolär sjukdom som ung trebarnsmamma bestämde jag mig för skaffa mig all kunskap för att helt och hållet kunna hantera min sjukdom. Genom bl a studier i psykiatri och ett ihärdigt arbete med självinsikt har jag kunnat skaffa mig betydande kunskaper om vad det innebär att leva med en affektiv sjukdom och ångestproblematik.

Många anlitar mig därför att man idag insett konsekvensen av psykisk ohälsa och hur det drabbar människan, arbetsgivaren och familj. Psykisk ohälsa har blivit ett samhällsproblem. Sjukskrivningarna skjuter i höjden och människor lider under långa perioder. Det behöver inte vara så.

Jag arbetar med såväl myndigheter som med privata aktörer.

Mitt uppdrag är:

– att genom hands-on utbildningar ge konkreta verktyg som förebygger stress och som lär dig mer om hur du kan hantera din egen ohälsa.

-att ge riktade utbildningar till chefer i syfte att ge vägledning för personalåtgärder.

Boka mig här: Jag är flexibel och kommer gärna till ert företag såväl som jag ger digitala online live föreläsningar och masterclasses.

Boka Magdalena Berger
   Föreläser inom:

Katarina Moberg ManagementKonsult och VD

Medarbetarskap i praktiken

 

Katarina Moberg, VD AS3, föreläser kring ämnen rörande, ledarskap, medarbetarskap, coaching, förändringsledning och karriär. Katarina har mer än 20 års erfarenhet som chef inom diverse olika branscher, bl a som VD för Oscarsteatern och idag som VD för konsultbolaget AS3 Svenska AB. Katarina brinner för arbeta med organisationsförändringar i praktiken och är specialiserad på hållbara metoder för implementering. Katarina har en Fil Mag i sociologi och är också lite extra fokuserad på gruppdynamik och förutsättningar för att skapa riktigt väl fungerande team och ledningsgrupper.

   Föreläser inom:

Ebba Svenburg Jurist

Jurist

 

Ebba Svenburg är jurist på Setterwalls Advokatbyrå i Malmö med en examen i Master of Laws från Lunds universitet.. I sin juristroll på Setterwalls arbetar hon framförallt med rådgivning inom arbetsrätt,bolagsrätt och företagsförvärv. Ebbas högsta prioritet är att leverera kvalitativ, skräddarsydd juridisk rådgivning. Ebba föreläser för universitet och företag på ämnen som berör

 

   Föreläser inom:

Katrine Koutakis

Universitetsadjunkt och HR-konsult

Boka Katrine

Katrine Koutakis har en magisterexamen inom ämnet arbetslivsvetenskap och har lång erfarenhet av utbildning och är en erfaren föreläsare inom HR-området.

Konflikter och konflikthantering

Vad är en konflikt och hur kan vi förstå oss på konflikter? Hur uppstår konflikter? Hur kan vi själva bidra till eller hantera konflikter? Några teorier och modeller om konflikter och konflikthantering diskuteras. Förhållningssätt i konflikthantering.

Köp biljetter här

Enstaka
föreläsningar

Köp biljetter till enstaka föreläsningar.
Välj bland flera föreläsningar inom

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Konflikthantering
  • Digital marknadsföring
  • Digitalisering
  • Organisationsdesign
  • Personalhantering

Det senaste från bloggen

Gå till bloggen

Nyhetsbrev

Kontakta oss