Föreläsare pro

Du som föreläser och utbildar kan ansöka om en föreläsarplats hos HRatOnce.

Det ger dig möjlighet att föreläsa, hålla utbildningar, workshops  mm online live som ligger i tiden. Vi ser till att du blir servad med allt du behöver för att kunna ge professionella och trovärdiga föreläsningar och utbildningar via vår plattform.

Vi har en mycket sofistikerad mötesfunktion som gör det möjligt att vara närvarande från där du befinner dig och du kan se och höra dina åhörare närhelst du önskar. Systemet tillåter dig att göra gruppindelningar där du kan gå in och ur när det behövs; du gör ditt eget upplägg!

I stunden som din föreläsning ligger ute så kan dina kunder boka plats. Dina kunder registrerar sig via en länk, betalar och får en bekräftelse. Det enda dina kunder behöver göra är att gå online på utsatt datum och tid via länken de fick genom registreringen.

En dator, en uppkoppling är allt som dina åhörare behöver för att kunna få ta del av din föreläsning, utbildning, workshop och kunna vara lika aktiva som vid fysisk närvaro. Det gäller även för dig; en dator och en uppkoppling där du befinner dig. Du kan föreläsa som vanligt, ge kurser och utbildningar.

Flexibilitet och insyn; du får anmälning- och deltagarlistor och du sätter prislappen för dina uppdrag. Vi erbjuder 30 dagars provtid. 

Det finns 2typer av abonnemang att tillgå. Guld eller Silver beroende på hur mycket service du önskar få från oss. Från 250 kronor per månad*.

Ansök föreläsarplats

I abonnemangen ingår utbildning och support i hur du använder dig av vårt system HRatOnce pro.

 

Bästa Hälsningar

HRatOnce team

*betalas årsvis