Aktuella seminarier

Tidigare seminarier

Magdalena Berger

Hej Jag är Magdalena Berger akademiskt utbildad och är expert inom området psykisk ohälsa. Min erfarenhet sträcker sig till mitt arbete som specialpedagog i skolan och psykiatrin, samt som rekryterare och HR-konsult. Jag är en uppskattad styrelseledamot  bland annat i Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa ,NSPH.

Genom HRatOnce kan jag föra ut mitt budskap och hjälpa andra människor med att kunna förstå att en aggresiv medarbetare kanske är deprimerad när vederbörande själv inte förstår eller att en medarbetare som klagar och är sur kanske har ångest och känner sig utmattad om personen själv inte har insikt.

Det här är precis det jag specialiserat mig på under många år som den människokännare jag är. Till min hjälp har jag förutom utbildningar egen erfarenhet.

Min historia

När jag själv fick diagnosen bipolär sjukdom som ung trebarnsmamma bestämde jag mig för skaffa mig all kunskap för att helt och hållet kunna hantera min sjukdom. Genom bl a studier i psykiatri och ett ihärdigt arbete med självinsikt har jag kunnat skaffa mig betydande kunskaper om vad det innebär att leva med en affektiv sjukdom och ångestproblematik. Idag är jag symtomfri.

Mer om min historia delar jag med er deltagare i kommande serie om Psykisk ohälsa.

Allt sker 100 digitalt live.

 

Mån 6 sept 15.30 – Del 1 Så förebygger vi stress och psykisk ohälsa .

 

tis 14 spet 15.30 – Del 2 KASAM – En modell för att främja psykisk hälsa på arbetsplatsen.

 

tisd 21 sept 15.30 – Del 3 Så förebygger vi stress och psykisk ohälsa

 

tor 30 sept 10.00 – Del 4 Bemötande av kunder, klienter och medarbetare med psykisk sjukdom – verktyg och strategier.