Kurs: Så skapar du förändring.

Står du och stampar? Måste du få till en förändring men känner att du inte kommer någon vart? Vet inte var du ska börja?

Därför ger vi en kurs i personlig strategisk planering. Så här ser innehållet ut. Ladda hem videokursen  direkt i din enhet. Stanna upp när du vill med videoinspelningen. Flexibelt.

När du inte har en vision dvs en framtidstro har du stagnerat.

Vare sig det gäller en förändring på det privata planet eller det professionella ska du ladda hem vår onlinekurs som steg för steg tar dig igenom förändringsprocessen. Och det gäller bara DIN förändring. Ingen annans. Kursen laddas hem direkt i din enhet efter betalning. 1399 kronor inklusive en timme feedback med kursförfattaren.

Kursplan:

1.Självkännedom . Sätt att identifiera och hantera sina känsklor, Självmedvetenhet och självreflektion. Utveckling av självförtroende.

2.Reflektion kring personliga värderingar. Att definiera personliga mål och drömmar.

3.Förståelse för kreativitet och innovation. Sätt att öva upp sin kreativitet. Sätt att främja nytänkande och innovation i liv och arbete

4.Framtidsplanering och karriärutveckling. Reflektion kring egna styrkor och svagheter och intressen. Krriärplanering och strategier för at tuppnå sina mål på arbetsmarknaden. At thitta passionen i karriären och hur man följer den. Att hantera karriärutmaningar och göra kloka beslut om karriärvägar.

Så här säger en kursdeltagare:” Jag har fått ett helt nytt sätt att se på mig själv och vad jag gör med mitt liv. Det förändrade mitt liv”

 

Ladda hem vår kurs i hur du skapar förändring. Enkelt efter betalning laddar du ner onlinekursen i din enhet. Den är giltig under 30 dagar

För endast 399 kronor får du hjälp att skapa förändring.

I priset ingår en timme coachning och feedback med kursförfattaren.

Verifierad av MonsterInsights