Seminariepasset eller entrébiljett

Så här säger några deltagare och talare:

Tack för en bra föreläsning.Jag  tycker att det på kort tid fick mig att tänka till, ta en del anteckningar och fundera på hur jag vill arbeta vidare med detta i min roll. Utrymme för frågor och kommentarer fanns = bra.” (deltagare)

Jag tyckte det var en intressant föreläsning och ämnet är högaktuellt Vi måste anpassa oss efter hur verkligheten ser ut och följa med i den digitala utvecklingen. Möten via digital teknik handlar även om miljö- och säkerhetsfrågor vilket vi försöker att lyfta fram i vår verksamhet. Den nya generationen blir allt mer krävande när det gäller flexibla arbetsplatser och att få möjlighet att arbeta på andra ställen än vid ett fysiskt kontor” (deltagare)

“Klockrent upplägg. Jag vill vara med igen” (talare)

 

Vi arbetar för förändringsbenägnare företag och kunnigare medarbetare på två sätt:

Med företaganpassat seminariepass* kan företaget erbjuda kompetensökande seminarier och workshops*** för sina medarbetare under ledning av våra handplockade experter. Vare sig medarbetares ansvarsområden handlar om Personalhantering,rekrytering, ledarskap,organisation,arbetsrätt, digitalisering,projektledning eller IT så finns alltid ett kunskapsförhöjande seminarium att tillgå.

En efterföljande Master Class eller workshop ingår där deltagarna kan diskutera och fördjupa sig i ämnet och nätverka. Vid köp av ett företagspass, kan  medarbetare som är i behov av att delta i seminarier bara göra en anmälan till valfria seminarier.

Företagsanpassat seminariepass ger företagsledningen  möjlighet  att ge flera medarbetare möjlighet att delta i seminarier anpassat till medarbetarens position och situation.

 

ENSTAKA INKÖP AV FÖREDRAGEN KAN GÖRAS PÅ simplesignup.se eller direkt här på hemsidan. 

Enstaka seminariebiljetter för deltagande i seminarier och workshops finns presenterade och kan köpas på www.simplesignup.se

Köp företagspasset

Allt som behövs är seminariepass  eller en entrébiljett, en uppkoppling och 45 minuter**. Gå in i seminarier och workshops från vilken enhet som helst.

 • Lyssna och lär från experterna direkt från din enhet.
 • Få en inspelad version (under begränsad tid)
 • Ställ frågor och få svar direkt av experten.
 • Gå med i diskussionsgrupper i efterföljande workshops själv eller ihop med teamet
 • Flexibla bokningar
 • Skapa dina egna nätverk med likasinnade
 • Seminarier med efterföljande workshops i 100% digitalt forum

Få tillgång till

 1. En sofistikerad mötesfunktion för interaktivt deltagande
 2. Kunniga och efterfrågade talare
 3. Gruppdiskussioner
 4. Workshops och nätverkande
 5. Tillgång till nedladdningar och inspelade versioner(inspelade versioner sparas limiterad tid)

 

* Företagspasset täcker för deltagande i samtliga seminarier och workshops.

** Seminarier och presentationer pågår i 45 minuter.

*** Workshops pågår i  90 minuter

 

Observera att deltagarna bör ladda ner mjukvaran. Om deltagaren går in via webbrowser kan ingen interaktivitet erbjudas. Se vidare “Vanliga frågor”.