Föreläsare

Ämnesområden

Så främjar vi psykisk hälsa Del 1

Så främjar vi psykisk hälsa. 

Få verktygen och lägg  strategier som kan anpassas  för din egen personliga del, eller för företagets del. Allt för att bygga bort den psykiska ohälsan.

Många tror fortfarande att vi väljer den inställning vi har till livet men när man lever med psykisk ohälsa är det som att leva med en svart skugga över sig. En skugga som har en egen röst och vilja och som styr dig med järnhand och säger det du borde säga. Den skuggan är sällan positiv, hoppfull och initiativkraftig.

Hur ska vi kunna förstå att en aggressiv medarbetare kanske är deprimerad när vederbörande själv inte förstår? Hur ska vi förstå att en medarbetare som klagar och är sur kanske har ångest och känner sig utmattad om personen själv inte har insikt? Det här är precis det jag specialiserat mig på under många år som den människokännare jag är. Till min hjälp har jag lång erfarenhet, mångårig akademisk utbildning samt egen erfarenhet av psykisk sjukdom.

Lyssna till och jobba med Magdalena Berger i Masterclass . Vi jobbar i grupper och diskuterar lösningar.till problemet den psykiska ohälsan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

okt
7
Torsdag

Torsdagen den 7 oktober, kl. 15.00

Verifierad av MonsterInsights