Föreläsare

Ämnesområden

Work life balance.Ta kontrollen över din tid

Många ägnar sin tid åt att jaga den, andra skjuter upp det som skulle ha gjorts. Stressnivån höjs många gånger så mycket att den leder till psykisk ohälsa. Den psykiska ohälsan ökar i hela världen enligt nyligen gjorda undersökningar.

Att lida av tidsbrist har gjort att många gått in i väggen. Barnfamiljer kan vara särskilt utsatta då de ska försöka få vardagen att gå ihop.

I detta seminarium får du teori varvat med praktiska övningar som leds av Kristina Höghielm. Kristina är utbildad av den världsberömde livs och affärscoachen Tony Robbins. Hon kommer att använda sig av Tony Robbins koncept RPM.

RPM har en mycket speciell teknik och med hjälp av de 3 frågorna har RPM hjälpt många att styra upp vardagen på ett mycket effektivt sätt.

Seminariets syfte: att deltagarna ska göra sina egna strategier, kunna frigöra tid och få ett lugnare, hälsosammare liv vare sig det gäller på fritiden eller på arbetet.

Du kommer att ha lagt din egen tidshanteringsstrategi efter seminarietidens slut.

Seminarietiden är 45 minuter och hålls digitalt. Deltagarna kan ansluta med vilken enhet som helst. För att kunna ställa frågor bör deltagaren ha laddat ned mjukvaran. Du bör ha skrivmaterial till hands.

Så här säger Deborah Kester högt uppsatt chef “Jag ville frigöra 3 timmar per vecka men istället frigjorde jag 3 timmar per dag.”

Sista anmälningsdag: 13 februari 2019

feb
14
Torsdag

Torsdagen den 14 februari, kl. 10.00

Verifierad av MonsterInsights