Föreläsare

Ämnesområden

Så får du alla med dig i förändringen. Workshop med spel och diskussion med Karin Berggren förändringsexpert

Behöver du nå ut till din organisation på bred front under kort tid för att:
Förankra er nya strategi?
Förändra er organisationskultur?
Få organisationen att bli bättre på kommunikation och feedback?
Lansera ett tema, tex mångfald, arbetsmiljö, hållbarhet?
Då kommer du definitivt att uppskatta denna workshop som hålls av Karin Berggren, managementkonsult med många framgångshistorier från förändringsledning.
Gamification handlar om att skapa engagemang, förståelse och förbättra kommunikationen. Spel är ett ypperligt verktyg för att få ut budskap och skapa delaktighet hos många individer samtidigt. Därför har Karin Berggren har tagit fram ett spel som finns för olika målgrupper, som hjälper dig med just detta och som kan skräddarsys för ditt event och ditt budskap. Lyssna in och delta – få idéer hur du kan skapa ett nytt sätt att kommunicera ut förändringarna till de som berörs.
Då du bokat denna workshop får du ett kvitto med länken som för dig vidare till deltagandet. Alla deltagare ser och hör varandra genom vår online funktion, kan diskutera med varandra. Karin leder workshopen och är spelledare. Välkomna!
För att kunna delta behöver du din enhet, en mobiltelefon och en uppkoppling. Spelet spelas via mobilen. Det kommer att bli en workshop där du kommer att få en hel del aha-upplevelser.

aug
29
Torsdag

Torsdagen den 29 augusti, kl. 15.00

Verifierad av MonsterInsights