Föreläsare

Ämnesområden

Workshop Så skapar du din personliga förändring i livskarriären

Kristina Höghielm VD HRatOnce

Känns det som det är dags att få till stånd en förändring i livskarriärnen? Då är det hög tid att gå denna workshop som hjälper dig med stegen som måste tas innan förändring kan ske.

Kristina Höghielm leder i workshop. Hon är själv författare till PSP programmet och kan dela många erfarenheter om vad som hänt de som gått hennes program genom åren.
En person sa efteråt “Först ville jag inte göra programmet men sa till mig själv – jaja det är väl bara att fylla i. Jag kunde aldrig drömma om att det skulle få en sån snabb effekt ” En managementkonsult på Merill Lynch i London
Vad handlar workshopen om?
Den handlar om att skapa förändring. Vilken förändring du än vill skapa.
Du får 3 moduler att jobba med. Modulernas innehåll hjälper dig att forma en din personliga strategi.
Varför ska jag delta?
Om du vill komma ur en situation, en relation, eller få till stånd en förändring inom något annat område behöver du sätta dig ner, börja jobba på planen om hur du ska göra och trigga igång handlingsplanen.
Du triggar igång innehållet i handlingsplanen genom att varva teori med praktiska övningar.
Det är en väl beprövad modell som många av Kristina Höghielms klientertr har använt sig av. De har sagt bla “Inte visste jag att det skulle gå så snabbt att få en befodran!” “Nu kan jag efter den här kursen ägna mig mer åt min familj och det som är viktigt i livet””Nu har jag fått det jobb jag alltid siktat på att få”. “Oj inte visse jag att det skulle gå så snabbt det jag planerade. Det skulle ju inte hända förrän om 5 år!”
Vem är Kristina Höghielm?
Kristina Höghielm är utbildad av Tony Robbins till SI coach. Det innebär att efter utbildningen kunnat ge coachning som fått hennes klienter att agera väldigt snabbt och framför allt omvärdera sin situation. Kristina har också varit verkställande direktör i Brittisk Svenska handelskammaren samt haft egen coachingpraktik.
Hon startade HRatOnce 2018 i syfte att kunna bistå med medel som utvecklar människan ständigt.
apr
28
Tisdag

Tisdagen den 28 april, kl. 13.00

Verifierad av MonsterInsights