Aktuella seminarier

Tidigare seminarier

feb
7
Torsdag

Så anpassar du teamen till en organisation i ständig förändring

Torsdagen den 7 februari, kl. 10.00

jan
17
Torsdag

Framtidens Organisation med Organisationsdesigner Karin Berggren

Torsdagen den 17 januari, kl. 10.00

sep
20
Torsdag

Elefanten i rummet

Torsdagen den 20 september, kl. 10.00

Boka Karin Berggren Organisationsdesigner-när du ska bygga team

Karin Berggren har lång erfarenhet av att leda och underlätta organisatorisk omvandling från ett verkställande perspektiv. Hennes kunskaper och erfarenheter ligger inom följande områden: Executive Alignment, Ledarskapsutveckling, Agile Organisation Transformation and Management och System / Strategisk planering.

Karin Berggren föreläser om kommunikation och introducerar för oss hennes kommunikationsspel. I hennes workshop kommer ni att kunna med era telefoner praktiskt öva kommunikation under Karin Berggrens ledning.

 

Karin Berggren äger och driver Managment molecule dynamics och är en mycket anlitad konsult inom förändringshantering. Hon jobbar utifrån hennes koncept 4s som skapar nya team anpassade efter nutidens ständiga förändringar

Karin Berggren om

kommunikation

Elefanten i rummet är ett bildligt uttryck för något som är påtagligt för alla människor i en grupp, men som man undviker att prata om. Orsaken till att man håller tyst om ‘elefanten’ kan vara att det skulle vara genant, förorsaka besvärliga diskussioner eller att ämnet är tabu.


Effektiv dialog

Uppmuntra ärliga samtal om komplexa problem och bygga nya broar.


Utvecklande

Spelets konstruktion gör att man får träna på att utveckla sin förmåga i att ge och få feedback “på rätt sätt”.


På Allvar

Eftersom spelet innehåller tävlingsmoment gör det att engagemanget höjs och fler bidrar.


Roligt

Tävlingsmomentet gör att det blir lustfyllt och roligt att diskutera litet svåra och känsliga frågeställningar, och “elefantfrågorna” blir färre.

Organisation

Framtidens organisation bygger på team. Tvärfunktionella och tvärkompetens är nyckelord.

Lyssna till Karins erfarenheter att transformera, designa och implemetera den nya tidens organisationer som utmanar gamla strukturer och hierarkier.

De traditionella organisationstrukturerna håller på att försvinna. Ta del av Karin Berggrens tankar kring framtidens organisation. Med tanke på generation Y behöver organisationen bli mer transparant och agilt och jobba mer med teamet. Forma din strategi med hjälp av Karin Berggrens kunskaper om framtidens organisation.

Läs mer om Karin


Verifierad av MonsterInsights