Talare

   Föreläser inom:

Simon Sachs Ståhl Qualifier

VD Qualifier

Efter att ha arbetat med produktion, planering och affärsutveckling i 15 år är det dags att dela med mig av mina kunskaper.

Qualifier Sweden AB har utvecklat en process för att förena organisationen. För att stödja processen har vi skapat ett verktyg för digital kompetens med fokus på enkelhet för ledaren.

Lena Lid Falkman

Ekonomie doktor och forskare på Handelshögskolan i Stockholm

Ekon Dr Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm med ledarskap, organisation och kommunikation som specialitet. De senaste tio åren har hon forskat kring hur digitaliseringen påverkar hur vi arbetar, samarbetar och leder. Lena skrev den första boken på svenska om hur videomöten kan förändra hur vi arbetar, och hur man får gehör för dem i sin organisation: Virtuella Möten – Effektiv gränslös kommunikation (Liber 2014). Lena har lett ett av Sveriges största projekt om aktivitetsbaserade arbetsplatser, Framtidens Kontor, och forskar nu om hur arbetsplatser och arbetssätt kan gynna innovation i projektet Plats för Innovation. Hon har forskat om hur social media påverkar relationer mellan chefer och medarbetare t ex i projektet Ska du vara vän med din chef på Facebook?

 

Mille Beckman

chef för Digitaization and Change Management-Telia

Vad innebär arbete, vilken syn har vi på flexibilitet och samverkan i en organisation, digitaliseringen påverkar branscher på olika sätt. Med över 15 år erfarenhet i IT/Telekombranschen har Mille Beckman sett hur tekniken möjliggjort, men även utmanat medarbetaren och arbetsplatser. – Arbetsplatsen är ett begrepp i förändring och som Head of Digitalization and Change Management inom Telias företagsaffär rådgiver han företag och organisationer i frågor kring digitalisering, ofta kopplat till arbetsplatsen, där företagskultur och viljan till förändring blir av görande för att lyckas.

Katarina Moberg ManagementKonsult och VD

Medarbetarskap i praktiken

Katarina Moberg, VD AS3, föreläser kring ämnen rörande, ledarskap, medarbetarskap, coaching, förändringsledning och karriär. Katarina har mer än 20 års erfarenhet som chef inom diverse olika branscher, bl a som VD för Oscarsteatern och idag som VD för konsultbolaget AS3 Svenska AB. Katarina brinner för arbeta med organisationsförändringar i praktiken och är specialiserad på hållbara metoder för implementering. Katarina har en Fil Mag i sociologi och är också lite extra fokuserad på gruppdynamik och förutsättningar för att skapa riktigt väl fungerande team och ledningsgrupper.

Karin Berggren Organisationsdesigner

Managementkonsult

Karin Berggren har varit ledningskonsult sedan 1988 och har spelat en nyckelroll
i hantering av stora förändrings- och förbättringsprogram för globala företag och
organisationer.

Per Håkansson

Managing Editor Inside Blockchain

Per Håkansson är en efterfrågad Blockchain och Digital Transformation talare och facilitator.” Bor i Kalifornien, Mexico och Chile. Tidigare drev han och utvecklade produkter för välkända Silicon Valley-teknikföretag. Idag hjälper han organisationer över hela världen att förstå och anta ny teknik genom samtal, workshops och rådgivning.

Ebba Svenburg Jurist

Jurist

Ebba Svenburg är jurist på Setterwalls Advokatbyrå i Malmö med en examen i Master of Laws från Lunds universitet.. I sin juristroll på Setterwalls arbetar hon framförallt med rådgivning inom arbetsrätt,bolagsrätt och företagsförvärv. Ebbas högsta prioritet är att leverera kvalitativ, skräddarsydd juridisk rådgivning. Ebba föreläser för universitet och företag på ämnen som berör

Katrine Koutakis

Universitetsadjunkt och HR-konsult

Katrine Koutakis har en magisterexamen inom ämnet arbetslivsvetenskap och har lång erfarenhet av utbildning och är en erfaren föreläsare inom HR-området.

   Föreläser inom:

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare och podcaster

Tony är en digital marknadsförare och arbetar som innehållsansvarig på contentbyrån Cemedia. Han driver även podcasten “Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund” där han i varje avsnitt intervjuar experter, ledare eller andra marknadsförare.

   Föreläser inom:

Charlotte Kjellnäs

HR konsult med specialitet inom arbetsrätt

HR konsult med specialitet inom arbetsrätt
Charlotte Kjellnäs är Socionom och har arbetet inom HR-området i 18 år. Charlotte har specialiserat sig inom området arbetsrätt och har stor erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och speciellt av personalövertagande i samband med verksamhetsövergång.”

   Föreläser inom:

Kristina Höghielm

CEO och moderator

Kristina Höghielm är utbildad marknadsekonom. Efter VD skap (BSCC) vidareutbildade hon sig till Strategic Intervention (SI) coach. Hon har studerat beteendevetenskap och utbildades under ledning av Tony Robbins,RMT, Robbins-Madanes coaching intervention institute i Kalifornien. Under 10 års tid drev Kristina  sin coaching praktik 1:1 coaching.