Talare

Ebba Svenburg Jurist

Jurist

Ebba Svenburg är jurist på Setterwalls Advokatbyrå i Malmö med en examen i Master of Laws från Lunds universitet.. I sin juristroll på Setterwalls arbetar hon framförallt med rådgivning inom arbetsrätt,bolagsrätt och företagsförvärv. Ebbas högsta prioritet är att leverera kvalitativ, skräddarsydd juridisk rådgivning. Ebba föreläser för universitet och företag på ämnen som berör

Per Håkansson

Managing Editor Inside Blockchain

Per Håkansson är en efterfrågad Blockchain och Digital Transformation talare och facilitator.” Bor i Kalifornien, Mexico och Chile. Tidigare drev han och utvecklade produkter för välkända Silicon Valley-teknikföretag. Idag hjälper han organisationer över hela världen att förstå och anta ny teknik genom samtal, workshops och rådgivning.

Katarina Moberg ManagementKonsult och VD

Medarbetarskap i praktiken

Katarina Moberg, VD AS3, föreläser kring ämnen rörande, ledarskap, medarbetarskap, coaching, förändringsledning och karriär. Katarina har mer än 20 års erfarenhet som chef inom diverse olika branscher, bl a som VD för Oscarsteatern och idag som VD för konsultbolaget AS3 Svenska AB. Katarina brinner för arbeta med organisationsförändringar i praktiken och är specialiserad på hållbara metoder för implementering. Katarina har en Fil Mag i sociologi och är också lite extra fokuserad på gruppdynamik och förutsättningar för att skapa riktigt väl fungerande team och ledningsgrupper.

Katrine Koutakis

Universitetsadjunkt och HR-konsult

Katrine Koutakis har en magisterexamen inom ämnet arbetslivsvetenskap och har lång erfarenhet av utbildning och är en erfaren föreläsare inom HR-området.

   Föreläser inom:

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare och podcaster

Tony är en digital marknadsförare och arbetar som innehållsansvarig på contentbyrån Cemedia. Han driver även podcasten “Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund” där han i varje avsnitt intervjuar experter, ledare eller andra marknadsförare.

   Föreläser inom:

Sofie Gellin

Sofie Gellin arbetar med digital transformation och utvecklar kontinuerligt nya sätt att förbättra resultaten. Sofie Gellin utmanas och arbetar bäst med smidiga tvärfunktionella team. Har skaffat sig erfarenheter under hela sin karriär inom de flesta aspekter av strategi, föräljningsutveckling och marknadsföring och nu digital transformation.

I Sofies föreläsning, kan du ställa frågor när som helst och få svar direkt .

Karin Berggren Organisationsdesigner

Managementkonsult

Karin Berggren har varit ledningskonsult sedan 1988 och har spelat en nyckelroll
i hantering av stora förändrings- och förbättringsprogram för globala företag och
organisationer.

   Föreläser inom:

Charlotte Kjellnäs

HR konsult med specialitet inom arbetsrätt

HR konsult med specialitet inom arbetsrätt
Charlotte Kjellnäs är Socionom och har arbetet inom HR-området i 18 år. Charlotte har specialiserat sig inom området arbetsrätt och har stor erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och speciellt av personalövertagande i samband med verksamhetsövergång.”

   Föreläser inom:

Ulrika Jonsson

Director Business Development Microsoft

Ulrika Jonssons specialitet är att hjälpa företag att snabbt bli framgångsrika och en ökad förmåga att konkurrera på en digitalt transformativ marknad. Genom att skapa en sann kultur av digital transformation och en innovativ och digital medarbetarupplevelse lockar inte bara talanger för framtiden, utan också stärker engagemanget hos medarbetare.

Max Piltz

VD 591

Max Piltz är VD för företaget 591 som gör varumärken värdefulla genom att synka affärsmål med kommunikation.Alla varumärken kan bli mer värdefulla genom att skapa större nytta och värde för sina kunder. Ett sätt att göra det är genom att jobba med kundresor och det lär du dig under den här föreläsningen.

Kristina Höghielm

CEO och moderator

Kristina Höghielm är utbildad marknadsekonom. Efter VD skap (BSCC) vidareutbildade hon sig till Strategic Intervention (SI) coach. Hon har studerat beteendevetenskap och utbildades under ledning av Tony Robbins,RMT, Robbins-Madanes coaching intervention institute i Kalifornien. Under 10 års tid drev Kristina  sin coaching praktik 1:1 coaching.

   Föreläser inom:

Anders Nilsson

VD, HRV Träning

Anders föreläser i ämnet hälsa. Anders har hjälpt många företag att förbättra hälsan bland medarbetare. Anders föreläsning handlar om att lära sig hantera stress med hjälp av e-hälsa o digitala hjälpmedel.