Talare

Patrik Wincent

Programledare , terapeut och expert på digital stresshantering

Patrik Wincent specialiserad inom digital stresshantering och de beteendemässiga problemen inom den digitala arbetsmiljön.

Företag
Anpassad föreläsning för företag. Föreläsningen ger tydlig information om vad skärmissbruk och internetmissbruk är. Hur man kan jobba med det på ett förebyggande sätt på företag. Vi går igenom definitionen av skärmmisbruk, hur vi identifierar problematiken och hur vi bör agera på arbetsplatser för att minska den digitala stressen och öka produktiviteten. En informationsrik timme som brukar beskrivas som en ögonöppnare med en hel del tips för att förbättra det digitala klimatet för högre produktivitet och lägre sjukskrivningar.

Patrik Wincent

patrikwincent.se

 

   Föreläser inom:

Marie Segelström hälsocoach

Hälsocoach, Yogainstruktör

Marie älskar att interagera med andra människor. Intentionen är att sprida glädje och
välmående till både grupper och individer. Hennes övertygelse är att vi själva vet vad
som får oss att må bra och att alla är unika.
Som talare lär Marie er skapa goda vanor. Hon berättar vad som händer neurologiskt i
hjärnan när man har skaffat sig en sund livsstil och hur ni kan höja er energinivå och ert
välmående genom medvetna val. Hennes passion är att utbilda och förkovra sig i den
senaste forskningen och att förmedla den på ett lättfattligt sätt så att man kan använda sig
av kunskapen i verkligheten.

Maria Lindén

Författare, föreläsara mentor, workshopledare och high performance coach

WORKSHOPLEDARE / UTBILDARE / FÖRELÄSARE /

Maria Lindén är föreläsare, författare & high performance coach och utsedd till en av landets mest spännande förmågor.

Hon utbildar & tränar ledare & entreprenörer i effektivitet och stresshantering samt konsten att uppleva en djupare motivation och mening.

Maria driver också Mentorprogrammet #HighPerformance #WorkLifeBalance för kvinnliga ledare och har med sina 15 års erfarenhet inom ledarskap och kommunikation, skrivit och lanserat boken ”Livsledarskap – framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar”.

Bland Marias erfarenheter finns även uppdrag som chef inom CSR, ägare av en kommunikationsbyrå samt grundare av ett prisbelönt utbildningsprojekt.

”Du är fantastisk och jag brinner för att se dig nå dina mål och samtidigt ha plats för din livsglädje och hälsa.”

Mille Beckman

chef för Digitaization and Change Management-Telia

Vad innebär arbete, vilken syn har vi på flexibilitet och samverkan i en organisation, digitaliseringen påverkar branscher på olika sätt. Med över 15 år erfarenhet i IT/Telekombranschen har Mille Beckman sett hur tekniken möjliggjort, men även utmanat medarbetaren och arbetsplatser. – Arbetsplatsen är ett begrepp i förändring och som Head of Digitalization and Change Management inom Telias företagsaffär rådgiver han företag och organisationer i frågor kring digitalisering, ofta kopplat till arbetsplatsen, där företagskultur och viljan till förändring blir av görande för att lyckas.

   Föreläser inom:

Simon Sachs Ståhl Qualifier

VD Qualifier

Efter att ha arbetat med produktion, planering och affärsutveckling i 15 år är det dags att dela med mig av mina kunskaper.

Qualifier Sweden AB har utvecklat en process för att förena organisationen. För att stödja processen har vi skapat ett verktyg för digital kompetens med fokus på enkelhet för ledaren.

Lena Lid Falkman

Ekonomie doktor och forskare på Handelshögskolan i Stockholm

Ekon Dr Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm med ledarskap, organisation och kommunikation som specialitet. De senaste tio åren har hon forskat kring hur digitaliseringen påverkar hur vi arbetar, samarbetar och leder. Lena skrev den första boken på svenska om hur videomöten kan förändra hur vi arbetar, och hur man får gehör för dem i sin organisation: Virtuella Möten – Effektiv gränslös kommunikation (Liber 2014). Lena har lett ett av Sveriges största projekt om aktivitetsbaserade arbetsplatser, Framtidens Kontor, och forskar nu om hur arbetsplatser och arbetssätt kan gynna innovation i projektet Plats för Innovation. Hon har forskat om hur social media påverkar relationer mellan chefer och medarbetare t ex i projektet Ska du vara vän med din chef på Facebook?

 

Karin Berggren Organisationsdesigner

Managementkonsult

Karin Berggren har varit ledningskonsult sedan 1988 och har spelat en nyckelroll
i hantering av stora förändrings- och förbättringsprogram för globala företag och
organisationer.

Katarina Moberg ManagementKonsult och VD

Medarbetarskap i praktiken

Katarina Moberg, VD AS3, föreläser kring ämnen rörande, ledarskap, medarbetarskap, coaching, förändringsledning och karriär. Katarina har mer än 20 års erfarenhet som chef inom diverse olika branscher, bl a som VD för Oscarsteatern och idag som VD för konsultbolaget AS3 Svenska AB. Katarina brinner för arbeta med organisationsförändringar i praktiken och är specialiserad på hållbara metoder för implementering. Katarina har en Fil Mag i sociologi och är också lite extra fokuserad på gruppdynamik och förutsättningar för att skapa riktigt väl fungerande team och ledningsgrupper.

Per Håkansson

Managing Editor Inside Blockchain

Per Håkansson är en efterfrågad Blockchain och Digital Transformation talare och facilitator.” Bor i Kalifornien, Mexico och Chile. Tidigare drev han och utvecklade produkter för välkända Silicon Valley-teknikföretag. Idag hjälper han organisationer över hela världen att förstå och anta ny teknik genom samtal, workshops och rådgivning.

Ebba Svenburg Jurist

Jurist

Ebba Svenburg är jurist på Setterwalls Advokatbyrå i Malmö med en examen i Master of Laws från Lunds universitet.. I sin juristroll på Setterwalls arbetar hon framförallt med rådgivning inom arbetsrätt,bolagsrätt och företagsförvärv. Ebbas högsta prioritet är att leverera kvalitativ, skräddarsydd juridisk rådgivning. Ebba föreläser för universitet och företag på ämnen som berör

   Föreläser inom:

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare och podcaster

Tony är en digital marknadsförare och arbetar som innehållsansvarig på contentbyrån Cemedia. Han driver även podcasten “Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund” där han i varje avsnitt intervjuar experter, ledare eller andra marknadsförare.

Katrine Koutakis

Universitetsadjunkt och HR-konsult

Katrine Koutakis har en magisterexamen inom ämnet arbetslivsvetenskap och har lång erfarenhet av utbildning och är en erfaren föreläsare inom HR-området.

   Föreläser inom:

Maria Lindén

High Performance Coach