Föreläsare

Ämnesområden

Masterclass Livskarriärplanering

Frigör din fulla potential med oss på HRatOnce. Om du känner att det är dags att ta nya tag i syfte att få det du vill är det dags att ta plats i HRatOnces masterclass i livskarriärplanering.Kanske, är du villrådig? Vet inte riktigt hur du ska ställa in kompassen? Eller bara lite vilsen i allmänhet?
Vill du skapa din framtid som om du hade den här och nu? Vill du få igång händelser?
Genom PSP programmet har hundratals människor format sin personliga livskarriärstrategi och häpnat över hur snabbt den triggat igång handlingar som ger ett genombrott.
Här ett exempel du jobbar med i Masterclass:
Tre nycklar till ett genombrott.
1.Sinnet-Vilken sinnesstämning är du i?
2.Story- radera den gamla och in med nytt-
3.Strategi
Under en och en halv timme erbjuds du att
-arbeta fram en strategi som iscensätter din början till en ny framtid. Du får uppgifter i Masterclass som leder till nya upptäckter om dig själv, ditt liv och din omgivning. Därifrån formar du en story och därefter hela din strategi som kommer att ta dig till ditt yttersta mål.Detta skapar en kart-och planläggning om hur du ser din framtid som om den vore här och nu. Du kommer att komma på idéer och metoder som hjälper dig att gå vidare i livskarriären och slutligen till det du verkligen vill ha. En så kallad breakthrough.
Du får specialtillverkade verktyg som du använder dig av vid varje uppgift du gör. Under tiden kan du, om du vill ställa frågor, och delge dina funderingar som gör att du ständigt får feedback från hela gruppen eller från Kristina Höghielm, som är Executive coach och utbildad av den världsberömde Tony Robbins.
Skapa din livskarriärplanering och trigga igång nya tankar och handlingsplaner. Du kommer snart att märka hur förändringen i ditt karriärliv tar sin början. Du träffar andra likasinnade trots att det bara handlar om dig!

Masterclass kostar 299 kronor ex moms Boka på https://forelasare.hratonce.com/courses/produkt/courses/workshop-livskarriarplanering

jul
30
Torsdag

Torsdagen den 30 juli, kl. 13.00

Verifierad av MonsterInsights