Mästerligt att utbilda sig hos Tony Robbins- fantastiska resultat

Tony Robbins läromästare av stora mått.
Jag gick ett år på RMT utbildning.Robbins Madanes Coaching Training. Jag har aldrig i hela mitt liv fått så mycket kunskaper i hur människor fungerar. Det var många roliga tillfällen men också många tillfällen av tragik. Om ni inte har sett filmen “I am not your guru” så rekommenderar jag att ni ser den. Tony får ett case som han aldrig trodde fanns! Tony Robbins har själv gått igenom väldigt mycket tråkiga händelser och en dag lämnade han sin alkoliserade mor för att ta hand om sig själv. Han sa till sig själv ”This has to change”.

Jag såg filmen långt efter att jag ubildats av Tonys team och blev så tagen. Så förskräckligt mycket som kan hända i en människas liv trodde jag inte kunde vara möjligt.
Vi har i vår coachingutbildning en grund när vi öppnar ett samtal. Efter att personen har förklarat en känsla, så tar vi tag i den och förminskar den. Det är en start för att börja bygga människan. Men i det här fallet fick Tony en chock. Allt detta filmades.
Jag ser direkt i filmen, om hur han börjar “trycka till” kvinnan som han bett resa sig upp och ge sin berättelse. Tanken är att Tony ska skaka om personen genom att förlöjliga situationen en smula. Han ska då fånga upp problemet på mycket kort tid och få personen att se sin situation ur ett helt annat perspektiv.
Men denna gång tappar han helt fattningen. Han blir så omskadad att han gråter i pausen och är rent av chockad. Han bara skakar på huvudet och säger ”hur kan detta vara möjligt?.

UTBILDAD AV TONY ROBINS TEAM
När vi går utbildningen i San Diego, Karlifornien, så är det otroligt mycket material att jobba sig igenom. Många många videoklipp att först få ta del av och sedan analysera. Vi får lära oss mängder av metoder för att kunna hantera – MÄNNISKAN. Människor är inte lika. Både uppfattningsförmågan och hanteringsförmågan är alltigenom olika hos var och en av oss. Vi tränar , tränar och tränar. Cloé Madanes världsberömd psyokolog som slutade sitt medlemskap i psykologförbundet i USA, gick ihop med Tony Robbins och bildade RMT. Hon säger att i coaching får man bättre resultat eftersom vi har tillåtelse att komma med rådgivning direkt i samtalet. Det kräver att vi kan fatta problemet, analysera det och komma med lösningar som vår klient antar. Det är inte direkt så att du uppnår resultat direkt, men jag har aldrig mer behövt coacha mer än 4 timmar innan resultatet blivit så tydligt att personen inte återkommit. Jag har mängder med mail från mina klienter som intygar hur snabbt det gick att få till stånd en förändring. För det är ju det det hela handlar om.

DET MINSTA DU KAN BEGÄRA ÄR ATT DIN LEDARE LÄR KÄNNA DIG OCH HUR DIN EXELLENCE KAN APPLICERAS

Ledarskapskonsulter hävdar att ledarskapet är att leda sig själv. Inte alls! Väldigt ofta förstår inte ledarna ens sig själva. Så om de började ledarskapet med att få en förståelse för hur de själva fungerar i grupp , ihop med andra som inte fattar vad ledaren menar , då blir det fart i cirkusen.
Ledarskapet handlar om och att få alla med sig. Och hur gör man det? Jag hävdar att ledarens största uppgift är att dels förstå vad han eller hon håller på med,dvs sin egen roll och betydelse, företagets förväntningar och målsättning.För att kunna få med sig alla att nå det uppsatta målet och uppnå resultat måste ledaren lära känna vilka människor han eller hon har att göra med! Och hur de fungerar i olika sammanhang. Under press till exempelt. Vissa personer döljer skickligt att de inte har tillräckligt med kunskaper för att nå det uppsatta resultatet, och det måste en ledare upptäcka väldigt snabbt. Är det en personlighet som till varje pris vill unvika att bli förlöjligad så uppträder den personen på det mest märkliga sätt.

Alla i ett team är unika och med unika egenskaper. En teamledare måste till varje pris ta reda på vad personerna i teamet är mottagligt för
Detta lär vi ut under våra föreläsningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *