Att gå på digitala seminarier och workshops enda sättet att spara tid och samtidigt öka kunskaper

Vi lever ett stressat liv. Så stressat att undersökningar visar klart hur dåligt vi mår av stressen.
Stressen tar kål på människan rent ut sagt. Därför känns det helt fantastiskt att kunna bidra TILL MINSKAD STRESS.

hratonc.com bidrar till minskad stress.
Om du har varit på seminarier och i workshops är de för det mesta förlagda till annan ort än den du själv befinner dig i. Du ska samla ihop allt som ligger på skrivbordet, sortera i bästa fall och gömma undan det som inte ska synas. Du ska ringa de sista samtalen och ge uppgifter åt den a medarbetare eller till några i teamet. Du åker hem, packar väskan, är med familjen för att rätt utmattad gå och lägga dig sent dagen innan seminariet. Du har svårt att varva ner för att det blev så vansinnigt mycket att få ihop innan du slutligen kunde gå och lägga dig. Några timmarsömn fick du väl, men hade behövt flera. Går upp tidigt och tar bilen till orten där seminariet hålls.
När du kommer fram är de flesta parkeringsplatserna tagna, i alla fall de som ligger närmast byggnaden du ska vara i. I värsta fall fick du parkera i ett garaga och gå rätt länge. Eller tog du flyget kanske? Eller nattåget?

Du registrerar din ankomst men måste kolla telefonen först innan du går in i seminariet. Väl sittande där ser du fram mot talaren som ska förmedla, inspirera och hålla dig igång . Hela dagen? Eller hela morgonen? Vem vet. Du har också anmält dig till workshops. I pausen hinner du inte med att prata med de andra för du måste svara på lite mail först- Kanske efteråt kan du prata med några likasinnade. Dagen blir lång och du försöker hinna med så mycket arbete som möjligt mellan passen. Efter dagen checkar du in på hotellet och får ett rum som du kanske hade hoppats på varit bättre. Lite renare kanske? Lite bättre sovutrymme?. Går ner i restaurangen och äter själv för du har inte skaffat dig några likasinnade att gå ut med under dagen. Du var ju tvungen att svara på mail och ringa några samtal i paouserna. Nu äter du själv och går sedan upp till hotellrummet för att checka upp mailen och kanske titta på någon film. Det är en ny dag i morgon.Seminariet är slut . Du tar bilen hem igen. Kanske var du borta mer än en dag? Det var ju så många workshops du ville delta i föra att lära dig mer. Eller?

Med oss finns inte tillstymmelse till stress.
Om du tittar på vad vi har att erbjuda, så ser du snabbt att du bara kan införskaffa ett pass och delta när du vill. Otroligt flexiblet. Ingen förflyttning och på dina villkor. Du kan ta med hela teamet eller gå själv. Är det våra ledarskapsseminarier du vill gå på så kanske det passar utmärkta att gå själv. Du kan ställa de frågor du vill. Experterna svarar mer än gärna. I våra workhops träffar du likasinnade. Här kan du lyfta problem och disktuera med andra och får råd av experten som leder i workshop. Alla möjligheter finns och en sak fattas klart och det är STRESS!
Våra digitala seminarier är alla interaktiva. Du är delaktig precis som i ett fysiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *