Går förändringarna så fort att kunskap blivit en färskvara?

Idag har vi skapat nya möjligheter för våra seminariedeltagare. På https://hratonce.com erbjuder vi företagspass som gäller för alla seminarier och workshops. Företaget kan ge sina medarbetare ökade kunskaper inom många områden. Den som behöver kan gå och möta våra experter i det digitala mötesrummet. Med blixtens hastighet.

Många har för lite tid till att ge sig ut på en längre resa och stanna  på orten där seminariet ges. Det kan gå en hel vecka innan personen är tillbaka på kontoret igen.

Vi vill bidra med enkelheten och ändå understryka vikten av att öka sin kompetens. Är du ledare, vad behöver du veta mer om?Vad behöver rekryterare veta mer om? Vad behöver en mellanchef veta mer om? Vad behöver en verksamhetschef veta mer om? Den som leder team , vilka kunskaper behövs där? Marknadsförare.mellanchefer, marknadschefer, gruppchefer, ekonomichefer . Vi kan göra listan ännu längre för att lista de som verkligen behöver uppdatera sina kunskaper.

Förändringarna går så fort så att kunskaper nästan blivit en färskvara.Nu kan vi alla ta del av det senaste på seminarierna genom att lyssna på våra handplockade experter och föredragshållare . Boka en workshop där vi kan göra en djupdykning i ämnet och diskutera med likasinnade.

För att göra det ännu enklare: www.billetto.se —sök på oss hratonce

Nu kan du köpa biljetter för enstaka seminarier och workshops . Gå in på www. billetto.se. Sök på hratonce och allt vi erbjuder kommer upp där. Välj vad du vill gå på för att lära dig mer. Köp biljetten online, få bekräftelse och sedan är det bara att koppla upp sig mot oss . Vi finns i det digitala mötesrummet och du kan delta interaktivt.

Det enda du behöver är en enhet och en uppkoppling.

 

Kanske vill du även utöka ditt nätverk? Fullt möjligt med oss på hratonce. I workshopen ser och hör vi varandra!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *