Hratonce.com seminarieutbud som sparar tid

Hur många gånger har vi inte fått ett meddelande om att det seminariet vi tänkt gå på är inställt? Hur många gånger har vi varit nödsakade att tacka nej till seminarier för att vi inte har tid till det? Har du fått nej av överordnade för att det anses kosta för mycket pengar att gå på seminarier och att du behövs på kontoret?
Alla dessa problem är lösta med seminarieplattformen HRatOnce.com. Här finns alla talare samlade, när de kan tala och vilken tid. Du behöver inte åka någonstans. Allt är i digital form och därför kan du lyssna och vara aktiv från där du befinner dig.

Vår IT konsult har lyckats koppla ihop en extern mötesfunktion med vår hemsida https://hratonce.com. Anmälan till seminarer görs direkt på vår hemsida.
Det mesta handlar om HR relaterade frågor.Ledarskap, arbetsrätt,ditalissering,konflikthantering,kommunikation,marknadsföring,coachingmm. Du kan boka enstaka eller alla. Vi skapar värden med mindre resurser helt enkelt.
Du kan sitta själv och lyssna, skriva frågor eller prata. Som du vill ha det. Föreläsaren finns i det digitala rummet. Du ser och hör. Det hålls presentationer precis som i ett vanligt seminarium.

Skillnaden är att du slipper stressa iväg till annan plats, du sparar tid och pengar.
Det digitala seminariet frigör tid och med mindre stress kan du gå in i det digitala rummet möta föreläsaren och likasinnade som vil öka sin kompetensnivå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *