Tänk BLOCKCHAIN

Med stort intresse följer vi på HRatOnce utvecklingen i blockchaintekniken och konstaterar att det inte finns någon återvändo. Nu måste alla hänga med här. Säljare och köpare berörs positivt när blockchain slutligen kan tas i bruk.

Delningsekonomi

Nu har bankerna börjat jobba för att ta in blockchain för ingen idag har tid att vänta på en överföring i 1-3 dagar. Det kan gå på några sekunder med blockchaintekniken. Och som bolag, hur bra är det inte att få in sina pengar för sålda produkter med blixtens hastighet? Och utan banken som mellanhand? Blockchain kommer att vända upp och ner på allt från sociala medier till finanssektorn.  Privata såväl som företag kommer att kunna hyra ut vad som helst .Man kommer att bryta ny mark på den stora hyresmarknaden med hjälp av tekniken blockchain.

Coca Cola

Och att även vara en stor hjälp i hantering av anställningsvavtal och bekämpa både tvångsarbete och  dåliga arbetsförhållanden. Hur? Jo tex Coca Cola gör det genom att samla hela den globala sockerindustrins arbetare under en och samma blockchain. På så sätt kan branschen registrera alla anställningsavtal.

 

Det är dags att uppdatera berörda medarbetare ute i bolagen i blockchain. Ta in kunskaper.  Det finns redan nu i Sverige Swedish Blockchain association. Det finns nyhetsbrev som heter 360. Det är nog bra att sprida informationen om blockchain  ute i organisationerna.

 

Per Håkansson är vår erfarna eminenta talare (tedx) som kommer att under våren ställa upp och tala i seminariet som handlar om blockchain. Per arbetade under 20 års tid i Silicon Valley med att utveckla dåtidens mest revolutionerande  utveckling inom digitalisering. Nu fokuserar han på blockchain.

Datum för Pers föreläsning i blockchain är den 7 mars kl 10.00-10.45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *