Pod casts i all ära MEN

Pod Casts i all ära…….

Pod Casts är underbart att lyssna till. Jag funderar över då jag vaknar upp efter att ha somnat som en stock, på varför sömnbehovet tog över mitt i detta för mig intressanta ämne! Jag tror att det beror på att vi är så uppe i varv hela tiden och “på” att då vi tillåter oss att sätta oss ner och gå ner i viloläge, sätta igång en pod, så slappnar kroppens alla funktioner av. Även hjärnan.

Varför somnar jag så lätt?

Jag lyssnar gärna på någon som ger hypnos innan jag ska somna. Det tar en minut så har jag somnat ungefär. Hypnotisören som pratar lugnt och förtroendeingivande, säger att om man somnar så gör det ingen nytta. Men det gör väl nytta om jag får mera sömn??? Nu förstår jag ingenting. Men sedan förklaras det med att budskapet som hypnotisörer levererar i dina öron bara når fram till mig i vaket tillstånd.

 

Det bara går inte att hålla sig vaken. Så gäller även pod casts.Rena hypnosen! Så därför är det ju bättre att gå in i seminarier då du sitter i en upprätt position , lyssnar på föredragshållaren och när som helst kan vara aktiv. Du kan i våra seminarier gå in när som helst med dina frågor. I våra workshops kan alla dessutom prata med varandra online. Tänk vilket nätverkande. Jämför det med att lyssna passivt på en pod.

 

Visst kan du lyssna på poden dagtid i en upprätt position- men du kan aldrig skapa ett nätverk eller få direktkontakt med experten.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *