Snabba förändringar kräver snabba åtgärder

Behöver du effektivisera rekrytering av personal? Göra de rätta investeringarna så att företaget växer? Spara tid?
Digitalisera?

Vi jagar alla efter att kunna effektivisera.Företagsledningar och medarbetare är genom sina digitala enheter nästan alltid tillgängliga och jobbar nästan dygnet runt.
När snabba förändringar kräver snabba åtgärder och det skulle ha gjorts ja helst igår. Vi har alla tidsbrist. Vår värsta fiende är tiden vi inte har för att kunna utföra allt vi skulle behöva utföra. Vi tar itu med de mest akuta Det som behöver lösas nu och i denna stund.

Så vem på företaget har tid att åka till seminarier? Seminarier som ska vara till för att ta in nya kunskaper om vad som finns nu och i framtiden? Dessutom hålls seminarier i förhållandevis få orter och med begränsade antal platser. Det är långt att åka ibland och övernattning på orten krävs.
Vem har råd att vara borta från kontoret mer än det är absolut nödvändigt? Vem har tid att söka efter experter när företaget helst behövde göra förändringen igår?

I våra digitala seminarier kan du alltid delta. Själv eller med teamet. Du har många ämnen att välja bland och du behöver aldrig lämna kontorsstolen.

Enkelt att bli boka hos oss på hratonce.com

Välj från flera abonnemangstyper .Boka föredrag och workshops och lär från expertisen att ta företaget vidare och låta det växa. Här ges stora möjligheter för de som jobbar med förändringsarbete att hålla sig uppdaterad i förändringarnas tider. Vare sig det gäller digitalisering, rekrytering, marknadsföring, produktion eller administration,personalhanteringsfrågor och utvecklingsfrågor. Detta ökar definitivt möjligheter att skapa rätt beslutsunderlag.

Inga resor längre till och från seminarier, inga extra kostnader för tex övernattningar. Aldrig behöver du lämna kontoret för att gå på seminarium. Vi har interaktiva digitala seminarier som du deltar i på nästan samma sätt som i vanliga seminarier. Skillnaden är att du aldrig behöver lämna kontoret. lägga extra tid på resor eller vara hemifrån.

I det digitala seminariet kan du snabbt interagera genom att ställa frågor direkt till föredragshållaren, du kan delta i workshops veckan efter ihop med likasinnade eller ditt team. Du får svar på dina frågor och få de rätta beslutsunderlagen. Du tar företaget snabbt upp till nästa nivå. Allt detta utan att du behöver gå från din kontorsplats ens en gång.
Boka nu – gör dina seminarieval på HRatOnce.com.
Ta med dina medarbetare till seminariet, där ni tillsammans kan diskutera era behov. Vare sig det gäller personalhantering, utveckling eller hela verksamhetens behov av förändring.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *