Vad är blockchain ?

Blockchain har en egen förening som heter Swedish Blockchain association. Supertalanger använder blockchain när de gör plattformar för cancerpatienter skriver Blockchain 360.Alla talar om blockchain men få är “live” med fungerande lösningar och ingen vill hamna på efterkälken skriver PwC.

I en prognos från analysföretaget Garner spår företaget att blockchain kommer att generera värden på 3 biljoner dollar! Till år 2030. PwC har frågat över 600 chefer i 15 olika branscher .Cirka 84 % arbetar aktivt med den nya tekniken.
Källa: blockchain 360.se

Per Håkansson kommer att tala i december hos oss på hratonce där vi i det digitala interaktiva seminariet, kan ställa frågor om allt som rör tekniken blockchain. Per jobbar för närvarande enbart med blockchain. Från att arbeta med de stora IT leverantörerna i Silicon Valley är det nu dags för Per att ägna sig åt utveckling baserat på blockchain.Vi kommer också i den digitala workshop som följer efteråt kunna diskutera med Per om blockchain.
Blockchain bygger på att flera företag samarbetar via en gemensam blockchain. Inte förrän då skapas det verkliga värdet.

Det är som med allt annat. Det gäller att hänga med och inte hamna på efterkälken. Anmälan till det interaktiva seminariet görs på https://hratonce.com.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *